Biografie

­­Frédérique is singer-songwriter, zangeres en pianiste met een ongekende passie voor muziek.
Ze groeit op in een muzikaal gezin in het Brabantse Erp, waar iedereen muziek maakt.

“Mijn liefde voor muziek begon al op jonge leeftijd.”

Haar muziekstijl kan omschreven worden als Nederlandstalige- en Engelstalige popmuziek. Frédérique zingt liedjes die haar dicht bij het hart liggen. Haar stem in combinatie met de piano weet mensen vaak te ontroeren tijdens haar live performance. Ze is geïnspireerd door internationale artiesten zoals onder anderen: Eva Cassidy, Alicia Keys en Adele. In het Nederlands genre zijn onder anderen Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato en Do haar grootste inspiratiebronnen.

 

Inmiddels heeft ze al vele optredens op haar naam staan. Zo stond ze in het voorprogramma van Edsilia Rombley en trad ze op in Club Dauphine, waarbij ze de backing vocals van Glennis Grace verzorgde. Daarnaast heeft ze vele optredens verzorgd tijdens diverse evenementen zoals in de Ziggo Dome Member Club, maar ook bruiloften, diners, bedrijfsfeesten en uitvaarten.

SINGER SONGWRITER
Naast het zingen van covers, schrijft Frédérique ook haar eigen Nederlandstalige muziek. In 2017 bracht ze haar eerste zelfgeschreven single ‘Niet Bij Mij’ uit. Momenteel werkt ze aan haar nieuwe single die later dit jaar zal uitkomen. Volg Frédérique ook op social media:

Instagram
Facebook

Spotify

Joomla templates by a4joomla